Upplev Lindgården

En bild säger mer än tusen ord

Sommarens sista Dean Martinkväll på Lindgården! Välkomna ner till oss! Finns något bord kvar till middagsspelningen och plats i baren.21.00 dear de igång❤️ Välkomna!
Premiär!! Gotländska flodkräftor på menyn från och med idag på Lindgården! 5 ljuvliga flodkräftor från Kräklingbo serveras med västerbottensost 225:-. Välkomna till oss!
Vinylafton ikväll med Bosse Nilsson! Välkomna ner på lite sköna toner❤️
Vädret är inte med oss idag! Vi blir tvungna att flytta in alla idag med på Lindgården! Parken är inte öppen idag heller tyvärr men inne har vi ombonat och härligt❤️ Välkomna!
Ikväll gästspelar vi inomhus! Då det ska bli regn och rusk till kvällen kör vi inne på Lindgården ikväll! Välkomna!
Vin är livet🍷 Vi på Lindgården älskar vin och vi har stans största lista! Kom och njut utav magiska viner hos oss #winelovers #värdshusetlindgården #kulinariskagotland #njutavgotland
Ikväll är cash king! Telias nät är nedlagt och våra kortmaskiner får ej kontakt så inga kortdragningar fungerar. I-landsproblem såklart, ta med cash idag när ni går på Lindgården! Välkomna!
Ikväll blir det glatt i parken! 21.00 drar spelningen med Dean Martin igång! Välkomna ner på ett glas och skön musik!
Söndag på Lindgården med vårat fantastiska husband Dean Martin Experience! Boka bord på www.lindgarden.com eller ring efter 14.00! 21.00 drar dem igång! Välkomna! #njutavgotland #värdshusetlindgården #kulinariskagotland #deanmartin #deanmartinexperience
Måndagskvällen är räddad!! Kom och lyssna på sköna toner i parken på Lindgården ikväll från 21.00! Bosse spelar sköna låtar och ni dricker och äter gott! Välkomna!
Välkomna ikväll, Dean Martin i parken! #värdshusetlindgården #storbandiparken #njutavgotland
En drink i vår härliga utebar är aldrig fel! Välkomna till oss på Lindgården! Öppet från 17.00 varje dag! Psst... ikväll är det Dean Martin i Parken från 21.00! Välkomna! #värdshusetlindgården #njutavgotland #kulinariskagotland

Instagram

För att se fler bilder ifrån oss på Lindgården.
Titta gärna in och följ oss på Instagram