Wine Wednesdays

En onsdag i månaden tar Niklas Törnberg, vår sommelier och dryckesansvariga, över i Ginrummet från 17.00-22.00 och har med sig olika dryckesvänner på olika events.

Vi startade med Wine Wednesdays ute i Vingården under sommaren 2023 och efter den succén så fortsätter vi med detta en onsdag i månaden.

Det kan vara andra drycker än bara vin men vi gästas av leverantörer, producenter, vinmakare, beermakers eller bara har egna temakvällar. Ni bokar inte bord utan kikar bara förbi i Ginrummet och lär er mer om goda drycker, råd, tips, snor lite kunskap och passar på att dricka goda grejer! I det här huset huserar massa kunskap som vi gärna delar med oss av till er, våra gäster! Välkomna till WINE WEDNESDAYS!

 • 20 september - Vinloppis på Lindgården

  Törnberg kör vinloppis i Ginrummet på onsdagen den 20:e september.

  Testa och lär er mer om udda och väldigt intressanta viner med starkt uttryck för riktigt schyssta priser!

 • 18 oktober - Det nya Piemonte tar ton

  Fredrik Sandelius, vinvärldens ”rain man” kommer på besök. Fokuset under kvällen kommer att vara en av Italiens mest kända region, Piemonte. Vi kommer prova massa viner där du också får uppleva det ”nya Piemonte”. Nya producenter från området som levererar vitt och rött med sjukt mycket energi och hög klass! Röda tråden under kvällen är hur man kan jobba runt alla extrema prishöjningar som sker i vinvärlden.

  18 oktober - Det nya Piemonte tar ton

 • 15 november - Nyhetsviner i novembermörkret

  Swedish Brand och Markus Borgström gästspelar oss denna murriga novemberkväll.

  Vi kommer visa upp viner från nytillkomna producenter som: amerikanaren Cannonball, Tysklandsprofilen Georg Müller, Champagne från Deutz, Olivier Ravoire från massivet Luberon i södra Frankrike m.fl.

  Varmt välkomna till en vinkväll man inte får missa!!

 • 13 december - Wine Wedensday goes Beer Wednesday "Christmas Edition"

  Våra vänner och nära producenter Nina och Kalle från Snausarve Gårdsbryggeri i Silte hänger hos oss och vi bygger om vinbaren till en ölbar!

  Snausarve är också nominerade som årets svenska bryggeri 2023 på Great Swedish Beer Festival som går av stapeln 21 oktober.

  Ni kommer denna luciaafton få prova uttrycksfull öl i alla dess olika stilar. Hur man ska tänka när man parar ihop öl till mat. Under kvällen finns också en passande julinspirerad meny för att matcha ölen.

  Välkomna BEERLOVERS!

  13 december - Wine Wedensday goes Beer Wednesday "Christmas Edition"